Eventmarketing

Eventmarketing heeft zich inmiddels bewezen als een unieke marketingtool, mits deze juist ingezet wordt en perfect uitgevoerd. In de marketingmix staan een aantal instrumenten om de marketingstrategie uit te voeren, maar om de doelgroep echt te raken en te bereiken is eventmarketing misschien wel het beste instrument.

De Eventarchitect.nl heeft de kennis in huis om een evenement in uw marketingmix te plaatsen waardoor uiteindelijk betere resultaten geboekt zullen worden en uw klantcontact wordt verbeterd. Pas wanneer iemand echt geraakt wordt zal door de inzet van eventmarketing de gewenste boodschap overkomen en blijven hangen.

Live communicatie

Om contact te leggen met een doelgroep kunt u vele communicatiemiddelen inzetten. Het is van groot belang dat uw boodschap goed overkomt.

Een boodschap komt pas over wanneer de zintuigen geprikkeld worden en de ontvanger emotioneel geraakt wordt. Interne en externe relatiebijeenkomsten zijn een middel om met uw doelgroep te communiceren. 

De Eventarchitect.nl weet deze boodschap op een juiste manier over te brengen met Live communicatie! 

Congres management

Kennisoverdracht en ruimte voor kennisuitwisseling staat centraal bij congressen. De omstandigheden moeten dan ook optimaal zijn om deze doelen te bereiken.

Als een full service Professional Congres Organizer (PCO) kan de  Eventarchitect.nl u de volle ondersteuning bieden bij de organisatie van een congres, beurs of symposium.

Incentive reizen

Een evenement waarbij grenzen verlegd worden, nieuwe indrukken opgedaan worden en lang in het geheugen gegrift zullen staan. Op een bijzondere wijze de relatie versterken of een (strategisch) doel bereiken.

De nieuwe generatie incentivereizen vraagt meer aandacht van de organisator. Wie is nu werkelijk de doelgroep en hoe wordt deze doelgroep geraakt? Hoe zit het met de ROI? Kunnen we ons doel bereiken? Zomaar enkele vragen die bij de incentivereizen 2.0 beantwoord zullen worden.

Wij organiseren incentive reizen ‘op maat’ in binnen- en buitenland, voor grote- en kleine organisaties. Dit zijn ook de personeelsreizen of jubileumreizen. 

Wij zijn aangesloten bij garantiefonds GGTO.

Wij hebben 2 keer de prestigieuze ‘Chrystal award’ gewonnen voor de beste incentive. Een keer in Azië en Afrika en een keer in Europa. Deze prijs is uitgegeven door de wereldwijde associatie Site.

Studiereizen 2.0

Kennis en vaardigheden opdoen zijn essentiële bouwstenen voor het uitvoeren van een beroep. Hiervan wordt de basis al gelegd tijdens de opleiding.  Tijdens studiereizen 2.0 wordt deze kennis op een bijzondere wijze toegevoegd en beleefd. Daarbij zijn studiereizen 2.0 een effectief middel om je blik te verruimen, je te oriënteren en op zoek te gaan naar nieuwe ideeën en andere mogelijkheden.

Als geen ander weten wij hoe een geslaagde studiereis moet worden georganiseerd. Door ervaring en rechtstreekse contacten met verschillende partijen die essentieel zijn in het binnen- maar ook  buitenland kunnen wij maatwerk leveren afgestemd op de studierichting tegen lage budgetprijzen. Hierdoor kunnen wij het programma ook daadwerkelijk de gewenste inhoud geven. Wij noemen dit dan ook de tweede generatie studiereizen: 2.0

Bovendien hebben de personen achter de Eventarchitect.nl ervaring in lesgeven en weten wij wat er bij docenten en leerlingen speelt. De ‘feeling’ die wij hebben met het onderwijs biedt zeker een voordeel bij de invulling van het studiereisprogramma.

Zo organiseerden we diverse studiereizen voor, scholen, hogescholen, universiteiten, maar ook businessclubs en brancheverenigingen. Deze reizen organiseerden we binnen- en buiten Europa., maar ook daarbuiten.

Met verschillende vestigingen binnen- en buiten Europa beschikken wij over de juiste contacten om de studiereizen zo efficiënt mogelijk te plannen.

Wij zijn voor de studiereizen aangesloten bij het garantiefonds GGTO.

Eventmanagement

Bij een succesvol evenement is het belangrijk dat er een goed concept aan ten grondslag ligt.

Als conceptontwikkelaar weet de Eventarchitect.nl dit perfect te vertalen naar de praktijk. Omdat het evenement vaak een éénmalige gebeurtenis is, moet het direct goed uitgevoerd worden.

Als projectmanager kunnen wij uw evenement zo organiseren dat u er geen omkijken naar heeft.