Catering

Feestelijk eten, drinken en de juiste ambiance zijn aspecten die van groot belang zijn voor het slagen van uw feest of event.

De Eventarchitect.nl kan zorgen voor de perfecte invulling van uw cateringwensen. Of het nu gaat om een thuisfeest, privéfeest, zakelijke bijeenkomst of een groot feest. Samen met u geven wij vorm aan uw wensen voor groepen van 10 tot meer dan 750 personen.

Decoratie

Ruimtes floreren wanneer er een geraffineerd samenspel is tussen de aanwezige onderdelen. Een goed doordacht decoratieplan zal de sfeer nog meer verhogen.

Wanneer er meer moet zijn dan de functionele betekenis van zitten, staan en ontmoeten gaan onze architecten met hun gevoel voor materiaal en ruimtes aan de slag.

Uw gasten zullen vol bewondering kijken naar de creatieve invulling van decoratie.

Entertainment

Entertainment is bijna altijd in te zetten bij een evenement. Met een uitgekiend entertainmentpakket is het mogelijk de gasten te verrassen, te informeren en te vermaken.

Onze visie is dat er een goede balans moet zijn tussen het entertainment en de overige onderdelen van uw evenement.

Locaties

Wij vergelijken een goede locatie met uw persoonlijke kleding: Het moet niet te groot of te klein zijn, het moet bij u passen en vooral lekker zitten zodat u zich op uw gemak voelt.

De Eventarchitect.nl zal met de keuze van een locatie dan ook rekening houden met o.a. emotionele elementen, sfeer, originaliteit en uitstraling.

Uiteindelijk zal de locatie perfect passen voor uw evenement of het nu gaat om een ‘vaste’ locatie, eigen locatie of een flexibele locatie.