Beste deelnemers van de jubileumreis,

Op 5 maart 2023 bestond onze businessclub precies 25 jaar!
Uiteraard konden wij dit als bestuur niet ongemerkt voorbij gaan.
Dit zilveren lustrum willen we vieren met een onvergetelijke reis met de prachtige stad Porto als onze bestemming.


Porto – oftewel ‘de stad van de bruggen’ – is onlosmakelijk verbonden met port, maar wordt ook gekarakteriseerd door zijn ligging aan de Douro rivier, het oude kleurrijke centrum vol historische gebouwen, de prachtige architectuur én zijn street art. De vele bezienswaardigheden, fijne sfeer en het lekkere eten en drinken maken Porto de perfecte stad om ons jubileum te vieren!

Het beloven onvergetelijke dagen te worden! De reis is tot in de puntjes verzorgd. We verblijven in een mooi en ook centraal gelegen hotel. Er is een veelzijdig programma samengesteld waarin we met elkaar op een zowel ontspannen als ook een actieve manier de stad verkennen en beleven!

Deze website geeft jullie praktische informatie voor jullie als deelnemers van deze reis, maar ook voor het thuisfront.

Laten we samen ons 25-jarig bestaan op de best mogelijke manier vieren met veel plezier en nieuwe herinneringen om te koesteren.

Wij kijken er enorm naar uit!

Met sportieve groet,
Namens het bestuur van Businessclub Foot Valley Bennekom
Jan Veldhuizen

Klik op onderstaande links voor meer informatie:

Factsheet Businessclub Bennekom

(het is handig om dit document te downloaden en te bewaren op de telefoon)

Om alvast in de stemming te komen of ideetjes op te doen:

Barts Boekje

Follow my footprints

Een paar tips:

  • Kijk eens op de bovenste etage in het hotel (aparte lift). Vanaf het dakterras is een mooi uitzicht en er is wellicht een lekker drankje te nuttigen.
  • Vlak achter het hotel is een treinstation. Loop eens binnen bij het station om een indruk te krijgen van de afbeeldingen op de tegeltjes.
  • In de stad staan op diverse plaatsen elektrische steps. Deze zijn eenvoudig te gebruiken na installatie van de betreffende app en doorgeven van creditcard gegevens. 
  • De kust is ook zeker de moeite waard. Er zijn enkele stranden en met de bovengenoemde steps is het heerlijk om langs de kust te rijden.
× How can we help you?